Vill du ta ansvar för produktionen av nordens mest sålda vattenkranar? Våra kranar hittar du i nästan alla svenska hem, och är förmodligen en av de produkter vi alla kommer i kontakt med varje dag. Nu söker vi en produktionschef till vår produktion i Mora.

Som produktionschef ansvarar du för hela produktionsprocessen från gjutning till slutmontering och leverans.

Du leder en produktionsledningsgrupp bestående av 8 chefer som representerar totalt ca 200 medarbetare. Du sitter även i fabrikens ledningsgrupp tillsammans med 7 chefskollegor som tillsammans ansvarar för hela fabrikens drift och där du förväntas bidra på ett aktivt sätt för att nå företagets mål.

Rollen som produktionschef innebär både bredd och djup vilket förutsätter att du är prestigelös och behärskar produktionsfrågor på såväl operativ som strategisk nivå. Du är van att arbeta i och med ledningsgrupper kring strategier och gemensamma målbilder.

För att lyckas som produktionschef hos oss krävs att du är trygg i rollen som ledare med god förmåga att kommunicera och inspirera din omgivning till handling och förändring. Du har en unik förmåga att sprida energi och skapa engagemang. Du har ett genuint intresse att utveckla människor och produktion och drivs av att driva förbättringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten gärna med inriktning mot produktion/logistik eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har flera års ledarerfarenhet, och förmodligen från en internationell verksamhet i förändring.

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Varför FM Mattsson Mora Group AB? FM Mattsson Mora Group AB är ett företag som tänker utveckling och med ett ständigt framåtdriv. Företaget andas ledande teknik, hållbarhet och miljövänlighet. Vi jobbar med att hitta lösningar för den moderna vattenförbrukningen i form av innovativa och spännande produkter och tjänster.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på Heart for hire, helena@humanheart.se telefon: 0707-440018 

Sök tjänsten via länken: www.fmm-mora.com/sv/Karriar/Lediga-jobb/ senast 10 november 2019

Categories: Rekryteringar